Om oss

Gå till:

EXPERTEN PÅ TORRA KONSTRUKTIONER

Siniat tillverkar gipsskivor och byggsystem för inner- och ytterväggar, avdelningsväggar och innertak. Vi erbjuder vår tekniska expertis till byggherrar, arkitekter och små och stora entreprenörer över hela Europa.

Shaping the way people build and live

Siniat är nyckelleverantör och teknisk konsult för tusentals byggprojekt i Europa. Vi tillverkar överlägsna gipsväggslösningar och hjälper våra kunder att göra bostäder, skolor, sjukhus och kontor varmare, friskare, tystare och säkrare än någonsin.


Friskare arbetsplatser
Tystare sjukhus
Säkrare skolor
Varmare bostäder

 

VÅR SERVICE TILL DIG

Som en ledande tillverkare av byggmaterial kan vi erbjuda leverans nästa dag till hundratals byggvaruhus och distributörer över hela landet.

En betrodd leverantör

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och system för alla typer av projekt och varje budget – med garanterad leverans nästa dag. Många av byggbranschens mest framgångsrika företag förlitar sig på våra lösningar, vår service och vår tekniska kompetens för att få värdefulla konkurrensfördelar.

Teknisk expertis

Vårt tekniska team står redo att svara på alla dina frågor om våra produkter och byggsystem. För större projekt erbjuder vi både designtjänster och teknisk support på plats under installationsarbetet. För mindre projekt är vår sajt en riktig guldgruva med mängder av information och instruktionsfilmer.

Projektplanering och support

För större projekt skapar vi mervärde före, under och efter konstruktionsarbetet. Vi samarbetar med kundens projektteam, bistår vid upphandlingar, hjälper till hitta lösningar som förbättrar byggnadens prestanda och utseende, minskar konstruktionskostnaderna och minimerar byggtiden. Vi kan till och med ge förslag för att sänka de rörliga underhållskostnaderna.


Miljö

Vi skapar mervärde för byggprojekt genom att hjälpa arkitekter och entreprenörer att nå viktiga miljömål. Vi väljer omsorgsfullt de bästa lösningarna med effektiva designspecifikationer. Vid behov kan vi leverera våra produkter i anpassade längder för att minimera spill, och alla materialrester kan återvinnas.

Mer information

VÅRT FÖRETAG

Siniat är en del av Etex Group, ett globalt byggmaterialsföretag. Siniat tillverkar beklädnads- och byggskivor och bedriver sin verksamhet i en mängd länder i Europa, Afrika och Sydamerika.Viktiga fakta

36 Länder
35 Tillverknings- anläggningar
3300 Medarbetare
800 Miljoner euro i omsättning

 

The Etex group Toon meer informatie Vis mindre


Etex är ett globalt företag som tillverkar byggprodukter av hög kvalitet inom fyra affärsområden: beklädnads- och byggskivor, takprodukter, keramiska plattor samt isolering och brandskydd.


Nøglefakta

43 Länder
102 Företag
118 Tillverknings- anläggningar
17,500 Medarbetare
Över 2,9 miljarder euro I omsättning