Om oss

Gå till:

DEN TEKNISKE EXPERTEN PÅ LÄTTKONSTRUKTIONER

Siniat tillverkar gipsskivor och byggsystem för inner- och ytterväggar, avdelningsväggar och innertak. Vi erbjuder vår tekniska expertis till byggherrar, arkitekter och små och stora entreprenörer över hela Europa.

Shaping the way people build and live

Siniat är nyckelleverantör och teknisk konsult för tusentals byggprojekt i Europa. Vi tillverkar överlägsna gipsväggslösningar och hjälper våra kunder att göra bostäder, skolor, sjukhus och kontor varmare, friskare, tystare och säkrare än någonsin.


Lättkonstruktioner
Speciella lösningar till sjukhus
Bättre akustik till skolor
Bättre bostäder

 

VÅR SERVICE TILL DIG

Som en ledande tillverkare av byggmaterial levererar vi varje dag till hundratals byggvaruhus och distributörer över hela landet.

En betrodd leverantör

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och system, som anpassar sig för alla typer av projekt och varierande budgetar. Vårt samarbete med många av byggbranschens mest framgångsrika företag visar att våra lösningar, vår service och vår tekniska kompetens ger värdefulla konkurrensfördelar.

Teknisk expertis

Vårt tekniska team står redo att svara på alla dina frågor om våra produkter och byggsystem. För större projekt kan vi erbjuda support vi starten av projektet och teknisk support på plats under installationsarbetet. Om det gäller mindre projekt innehåller vår hemsida en stor mängd information och praktiska instruktionsfilmer.

Frågor besvaras på / Skickas till

Tel: +45 (0)20 80 82 72

Email: siniat-se@etexgroup.com

Projektplanering och support

För större projekt skapar vi mervärde före, under och efter konstruktionsarbetet. När vi samarbetar med kundens projektteam, kan vi bistå vid upphandlingar, och hjälpa till med att hitta lösningar som förbättrar byggnadens prestanda och utseende, det minskar konstruktionskostnaderna och minimerar byggtiden. Vi kan till och med ge förslag på hur man kan sänka de rörliga underhållskostnaderna.


Hållbarhet

Vi skapar mervärde för byggprojekt genom att hjälpa arkitekter och entreprenörer att nå viktiga hållbarhetsmål. Vi levererar egna lösningar med effektiva och precisa konstruktionsförslag. Vid behov kan vi leverera våra produkter med mål att begränsa mängden av byggavfall.

Mer information

VÅRT FÖRETAG

Siniat är en del av Etex Group, ett globalt byggmaterialsföretag. Siniat tillverkar beklädnads- och byggskivor och bedriver sin verksamhet i en mängd länder i Europa, Afrika och Sydamerika.Viktiga fakta

36 Länder
35 Tillverknings- anläggningar
3300 Medarbetare
800 Miljoner euro i omsättning

 

The Etex group Toon meer informatie Vis mindre


Etex är ett globalt företag som tillverkar byggprodukter av hög kvalitet inom fyra affärsområden: beklädnads- och byggskivor, takprodukter, keramiska plattor samt isolering och brandskydd.


Nøglefakta

43 Länder
102 Företag
118 Tillverknings- anläggningar
17,500 Medarbetare
Över 2,9 miljarder euro I omsättning