Gå till:

Vi stödjer ditt projekt

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för få en förståelse för projektets utmaningar och säkerställa att varje kund hittar rätt lösning för sina behov. Vi hjälper dig att förbättra byggnadens prestanda och utseende, minska konstruktionskostnaderna och minimera byggtiden. Vi kan till och med ge förslag för att sänka de rörliga underhållskostnaderna.

Klicka på exemplen nedan för att läsa mer om några av våra senaste projekt.

Vilka prestationer behöver du?

Vi erbjuder en rad lösningar som uppfyller stränga krav på prestanda och utseende. Våra gipsskivor och fibercementskivor håller hög kvalitet och uppfyller dina specifikationer. Som en ledande tillverkare kan vi erbjuda byggskivor med överlägsen fuktbeständighet, styrka och finish. Våra unika produkter erbjuder en kombination av tekniska egenskaper, vilket innebär att det i många fall räcker med en sorts skiva och ett enkelt skivlager.

Akustik
Vackra ytor
Värme
Fukt
Brand
Slag och Stöt
Vatten

Subsidies

Vi har god kännedom om lokala byggregler och kan säkerställa att du väljer rätt tekniska lösningar för ditt projekt. Vi kan föreslå en rad alternativ som uppfyller dina krav på prestanda och utseende. I vårt kunskapscenter hittar du certifikat, litteratur och verktyg som gör ditt arbete betydligt smidigare. Vi har dessutom ett serviceteam som står beredda att hjälpa dig.

Finn ut mer>