Gå till:

VI SKAPAR EN BÄTTRE KONTORSSTANDARD

En perfekt kontorsmiljö inspirerar medarbeterna och ökar såväl välbefinnandet som produktiviteten.

Vi erbjuder ett urval demonterbara och flexibla tekniska lösningar för kontor. Våra akustiska lösningar förhindrar att ljud fortplantas mellan olika rum, samtidigt som våra brandskyddssystem säkerställer fria utrymningsvägar om olyckan skulle vara framme.

En mängd olika behov måste noggrant vägas mot varandra. Vi hjälper dig att välja och leverera rätt teknisk lösning för ditt projekt.

VI STÖDJER DIG UNDER HELA PROJEKTET

För större projekt skapar vi mervärde före, under och efter konstruktionsarbetet. Vi samarbetar med kundens projektteam, bistår vid upphandlingar, hjälper till med specifikationer och att hitta lösningar som förbättrar byggnadens prestanda och utseende, minskar konstruktionskostnaderna och minimerar byggtiden. Vi kan till och med ge förslag för att sänka de rörliga underhållskostnaderna.

Klicka nedan för att läsa mer om några av våra senaste projekt.

View all references >

VI SKAPAR EN BÄTTRE BUTIKSMILJÖ

Dagens kunder förväntar sig en optimal shoppingmiljö i såväl mindre butiker som i stormarknader och köpcenter.

Högsta prioritet har förstås säkerheten och fria utrymningsvägar i händelse av brand. Våra akustiska lösningar gör det också möjligt att dämpa buller och skapa en behagligare ljudnivå.

Våra lösningar har en hög teknisk prestanda, samtidigt som de är estetiskt tilltalande och tillräckligt robusta för att klara ett intensivt slitage.

HITTA RÄTT PRODUKT