Gå till:

VI SKAPAR EN BÄTTRE HOTELLSTANDARD

En perfekt nattsömn är en förutsättning för återkommande gäster, positiva recensioner och full beläggning. Men hotellupplevelsen sträcker sig även utanför hotellrummet.

Våra tekniska lösningar gör det möjligt att skapa hotellrum med perfekt akustisk dämpning, samtidigt som de säkerställer att korridorer uppfyller alla brandsäkerhetskrav. Och våra våtrumsskivor eliminerar risken för fuktproblem i badrummen.

Vi tillhandahåller system som gör det möjligt att minska väggtjockleken för att öka rumsstorleken eller till och med skapa fler rum på varje våning. I områden med mycket trafik skyddar våra stötbeständiga skivor väggarna, och TV-apparater och annan utrustning kan enkelt fästas direkt på skivorna.

En mängd olika behov måste noggrant vägas mot varandra. Vi hjälper dig att välja och leverera rätt teknisk lösning för ditt projekt.


VI STÖDJER DIG UNDER HELA PROJEKTET

För större projekt skapar vi mervärde före, under och efter konstruktionsarbetet. Vi samarbetar med kundens projektteam, bistår vid upphandlingar, hjälper till med specifikationer och att hitta lösningar som förbättrar byggnadens prestanda och utseende, minskar konstruktionskostnaderna och minimerar byggtiden. Vi kan till och med ge förslag för att sänka de rörliga underhållskostnaderna. 

Klicka nedan för att läsa mer om några av våra senaste projekt.

Vis alle referanseprojekter >

HITTA RÄTT PRODUKT