Gå till:

VI SKAPAR EN BÄTTRE BOENDESTANDARD

Maximera värdet på dina projekt genom att bygga exklusiva och förstklassiga fastigheter och välja rätt lösningar – du kan till exempel frigöra värdefull golvyta med ett tunnare mellanväggssystem. 
Med våra produkter kan du skapa brandsäkra konstruktioner med utmärkta akustiska egenskaper, eller bara en vackrare boendemiljö. Hyresvärdar som väljer gipsskivor får hållbarare bostäder som enkelt kan anpassas och byggas om i framtiden. 
Det finns en  mängd olika behov att ta hänsyn till. När du arbetar med oss kan du vara säker på att leverera den bästa tekniska lösningen för ditt projekt.

VI SKAPAR EN BÄTTRE STANDARD FÖR STUDENTBOSTÄDER

De senaste åren har standarden på studentbostäder höjts. I många fall påminner de nu om hotellrum och erbjuder en perfekt miljö för både sömn och studier.

Våra tekniska lösningar uppfyller brandskyddsnormer och akustiska och estetiska krav, men erbjuder också en rad andra fördelar.

Vi tillhandahåller system som gör det möjligt att minska väggtjockleken för att öka rumsstorleken eller till och med skapa fler rum på varje våning. I områden med mycket trafik skyddar våra stötbeständiga skivor väggarna, och TV-apparater och annan utrustning kan enkelt fästas direkt på skivorna.

En mängd olika behov måste noggrant vägas mot varandra. Vi hjälper dig att välja och leverera rätt teknisk lösning för ditt projekt.

VI STÖDJER DIG UNDER HELA PROJEKTET

För större projekt skapar vi mervärde före, under och efter konstruktionsarbetet. Vi samarbetar med kundens projektteam, bistår vid upphandlingar, hjälper till med specifikationer och att hitta lösningar som förbättrar byggnadens prestanda och utseende, minskar konstruktionskostnaderna och minimerar byggtiden. Vi kan till och med ge förslag för att sänka de rörliga underhållskostnaderna. 

Klicka nedan för att läsa mer om några av våra senaste projekt.

View all references >